T'HO  PORTEM  A  CASA
SERVEI  A  DOMICILI

fes  la teva comanda aquet formulari 
Fes còmoda i fàcilment la teva comanda des de casa.
Fes la comanda a l'hora que vulguis i nosaltres te la portem a casa
o te la preparem perquè la recullis a la nostra botiga.

Recorda condicions generals del servei a domicili. Informació horaris

PROTECCIÓ DE DADES

HORARIS  SUBJECTES  A  DISPONIBILITAT  del servei Totes aquelles comandes rebudes abans de les 10h: es lliuraran el mateix dia. En el moment de fer la comanda ens pots indicar si la vols rebre a la franja del matí o de la tarda.
sempre subjecte a disponibilitat del servei

 

 


La protecció de dades personals.
D'acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 i RD 1720/2007 de Protecció de Dades mitjançant l'acceptació de la següent clàusula, consent expressament que les seves dades, proporcionats directament a AUTOSERVEI CARME. siguin recollides i tractades en un fitxer titularitat de AUTOSERVEI CARME., amb domicili al C/Alguersuari i pascual ,71 08203-Sabadell (Barcelona). Aquestes dades han estat recollides amb la finalitat de prestar un servei adequat com a client i gestionar els serveis de venda i lliurament a domicili, així com per mantenir-lo informat de les futures promocions comercials.
Les seves dades personals estan subjectes a la política de confidencialitat i no seran cedides a altres empreses sense el seu consentiment.
Així mateix, i pel present acte el client dóna el seu consentiment exprés perquè totes les dades personals contingudes en el present formulari o en qualsevol dels seus annexos, pròrrogues o modificacions, així com les dades personals que puguin sorgir al llarg de la relació amb nosaltres, puguin ser tractats per AUTOSERVEI CARME.En tot moment el client podrà exercir els drets reconeguts en la Llei i en particular, els d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició,de conformitat amb el que estableix la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal, dirigint-se personalment al domicili de AUTOSERVEI CARME. a l'adreça indicada o enviant un correu electrònic a info@autoserveicarme.cat , o tel: 937 266 417 identificant-se convenientment.

 
Correo
Llamada
Asignación
Acerca de
Instagram