Les  Verdures

Autoservei  Carme  selecciona   
les  millors  varietats  del  mercat 
cada  dia . 

La  qualitat  i  el  servei  es  la 
nostre  obssesió. 

Per  tal  de  que  vosté  pugui  tria 
el  assortit  més  ample  amb  el 
producte  fresc  tot  l'any                   
Bròquil
Es pot menjar crua, adobada en vinagre o cuita. Com totes les crucíferes sembla que el seu consum protegeix del càncer.
Coliflor
Rica en vitamina C, àcid fòlic, potassi i zinc. Entre les seves qualitats destaquen: Estimula el sistema de defenses de l'organisme Ajuda en la curació de les úlceres i la gastritis Actua com desintoxicant. Calories: 100gr-28 calories
Col
La Col pertany a la família de les Crucíferes i es cultiva en camps. Hi ha moltes espècies d'aquest gènere, però de la mateixa família tenim a les Cols de Brussel, el Bròquil, el cabdell i Coliflor. Necessiten de climes temperats. Totes elles contenen sofre, que és un potent antioxidant.
Iceberg
Es tracta d'una planta coneguda des de fa segles a la qual atribueixen propietats tranquilitzants. És una hortalissa molt apreciada en la dietètica ...
Enciam romana
El seu sabor és lleugerament amarg, per la qual cosa és una de les enciams més emprades en  amanides.
bossa 2 unitas.
Cabdells
Cors de cabdells safata 6 unitats.
Endivies
El seu principal component és l'aigua i el seu contingut en hidrats de carboni, proteïnes i greixos és molt baix però té una quantitat interessant de fibra. També conté pro-vitamines C i E i folats que intervenen en la producció de glòbuls vermells i blancs i en la formació d'anticossos del sistema immunològic.
Escarola
L'escarola conté, fibra, un 94% d'aigua, és baixa en calories, així com Hidrats de Carboni i Pròtids, Fibra, per la qual cosa és ideal per a les Dietes de Aprimament.
Amanida  4 estacions
amanida  fresca  bossa.
Amanida  gourmet
amanida fresca  bossa.
Espinacs
Riques en vitamina C, àcid fòlic,, zinc i betacarotè. És molt útil en el tractament de les anèmies, combat la debilitat, el cansament crònic i prevé el càncer. També estimula les funcions pancreàtiques i actua de forma excel lent sobre l'artritis, l' reumatisme i la gota.
Bledas
El seu origen se situa a les regions costaneres d'Europa Nutricionalment destaca pel seu contingut en àcid fòlic, potassi, i vitamina C. El seu contingut en greixos és gairebé inexistent i no tenen colesterol. Tenen propietats calmants davant de problemes digestius i intestinals i alleugen les irritacions de les vies urinàries. Com que la bleda ens proporciona ferro hem de tenir en compte en els casos d'anèmia. La bleda crua conté més vitamina C que la cuita, per la qual cosa és una bona opció prendre-la en amanida. Calories :15-20 calories
Espàrrecs
Vegetal natiu de la Mediterrània i molt consumit pels antics grecs. Rics en vitamina C, en pro-vitamina A i en àcid fòlic per tant, els metges i nutricionistes recomanen que no faltin en la dieta, sobretot en la de les dones embarassades.
Tomàquet  bola
Tomàquet híbrid de llarga conservació ideal per ser exportat a mercats llunyans. Caracteritzat per la seva gran fermesa i consistència, color vermell intens homogeni i bon gust.
Tomàquet  pera
Tomàquet híbrid allargat tipus pera (ovoide). Fruits de color vermell intens, ferms i consistents. Paret gruixuda i polpa sucosa.
Tomàquet  rama
Tomàquets híbrids presentats en ram, el que permet una major conservació fresc. Aquesta manera especial de presentar-confereix als fruits unes qualitats organolèptiques especials especials en les quals destaca el seu sabor i aroma natural.
Tomàquet  verd
Tomàquet híbrid relativament aplanat que es recull pintón caracteritzat per la seva pell ferma de polpa sucosa amb gust destacat per la seva acidesa ideal.
Tomàquet  raf
Tomàquet tradicional representat per la varietat Raf. Molt apreciat pel seu extraordinari sabor i dolçor únic. Arriba a altes cotitzacions en mercats selectes i exigents en els sabors tradicionals que recorden els orígens de l'agricultura Almeria.
Tomàquet  kumato
La calidad de Kumato® empieza en el campo donde agricultores seleccionados por Syngenta cuidan su crecimiento mediante técnicas tradicionales y cultivos con métodos naturales. Su maduración, siempre en planta, evoluciona de dentro hacia fuera. Por eso, su aspecto natural evoluciona del marrón oscuro al verde dorado, aportando frutos jugosos, de firme textura y con altos niveles de fructosa
Mongetes  verdes
Tenen un alt poder antioxidant que ens protegeix de l'efecte oxidatiu de les cèl.lules. A més regula els nivells de glucosa en sang i el mineral més abundant en la seva composició és el ferro. La seva aportació en fibra i el seu baix nivell calòric fa que sigui recomanable en el control de pes.
Pebrot  vermell  i  verd
Hi ha moltes classes de pebrots, n'hi ha verds, grocs i vermells. Els verds són els més suaus i els vermells tenen el sabor més marcat.
Albergínia
Originària de l'Índia, és una baia de forma variable i color morat més o menys intens. Conté una elevada quantitat d'aigua, mentre que el seu percentatge d'hidrats de carboni, proteïnes i greixos és molt baix. Per la seva escàs valor calòric pot formar part de qualsevol dieta. És convenient prendre-rostida o cuita ja que fregida absorbeix gran quantitat d'oli. Calories: 1 unitat-27 calories.
Carabassó
És una de les verdures amb més virtuts nutritives. Una de les característiques que el converteixen en un aliment molt recomanable és el seu alt contingut en vitamina C i betacarotens. De la mateixa manera, són rics en àcid fòlic, tan necessari per a la divisió cel lular i la formació d'ADN. Calories: 100gr-15 calories
Cogombre
És ric en vitamines A, B i C, a més de manganès i sulfur. Alleuja la gota i el reumatisme i és anti-inflamatori. També neteja l'intestí i dóna energia. Calories: 100gr-15 calories.
Carbassa
Pertany a la família del meló i del cogombre. Pel seu alt contingut en carotens, vitamina C i coure, té grans propietats antiinflamatòries. També ajuda a enfortir el sistema immunitari per la seva riquesa en antioxidants. Calories: 100grs-26 calories
Porros
Els porros pertanyen a la família de les Liliàcies, gènere que també integren la ceba i l'all. Igual que aquests aquells, no només posseeixen un sabor molt picant i una forta olor sinó que, a més, presenten propietats naturals com ara ser alcalinitzants, antioxidants, depuratius, diürètics, vigoritzants i antisèptics, entre d'altres.
Alls
És un eficaç depurador i un aliment amb grans propietats terapèutiques: Purifica les mucoses, pulmons, nas i gola Ajuda a la hipertensió protegint al cor i les artèries evitant els dipòsits de colesterol i donant flexibilitat. Col.labora en la millora de totes les infeccions.
Alls  tendres
Alls  tendres  manat.
Apit
És un aliment al qual se li atribueixen efectes tranquilitzants. També és un aliment molt apreciat en la dieta pel seu alt valor nutritiu i per les seves propietats diürètiques i depuratives, és saludable i refrescant, aconsellable en les dietes d'aprimament.
Pastanaga
Rica en betacarotè, àcid fòlic i vitamines C, B1, B2, B3, B5 i E. Té Moltíssimes propietats, entre d'altres que reforça el sistema immunitari, afavoreix la formació de llet en l'alletament, és antianèmics i és bona per als problemes de la pell com la dermatosi pel seu alt contingut en vitamina E. Calories: 100gr-40 calories
Ceba de Figueres
La ceba de Figueres es diferencia de les altres perquè té un gust dolç, és de consistència tova, de color rosat amb tendència a lilós, de forma una mica aplanada, de mida mitjana i d'uns 200 grams de pes per unitat. És fàcil de diferenciar sense ser-hi expert.
Ceba  tendra
Ceba  tendra  fresca  manat.
Patata  rentada
Patata  rentada  monalisa
malla 3 kg.
Patata  Cachelos
Patata gallega  cachelos
bossa 3 kg.
Patata  trumfos del pirineu
Patata  trumfos  del  pirineu
bossa 3 kg.
Patata  sense  rentar
Patata sense rentar
malla 5 kg.